Cez víkend sa v našej domácej špecializovanej gymnastickej telocvični XBIONICSPHERE uskutočnil gymnastický maratón pretekov 4.kola Slovenského pohára mužských zložiek a 4.kola Slovenského pohára ženských zložiek. Počas oboch dní sa v našej gymnastickej telocvični predstavilo viac ako 170 chlapcov a dievčat z celého Slovenska.

V sobotu sa v rámci 4.kola Slovenského pohára 2023 predstavili aj naši chlapci. V kategórii najmladších žiakov sa umiestnil Adamko Buc na krásnom 7.mieste z 23 štartujúcich. V kategórii mladších žiakov B skončil Krištóf Šafranko na vynikajúcom 2.mieste. Boris Jávorka skončil v kategórii mladších žiakov A na 2.mieste rovnako ako Matúš Kalas v kategórii starších žiakov A.

V nedeľu sa predstavili naše dievčatá. V kategórii najmladších žiačok B sa umiestnila Xénia Kollárová na fantastickom 13.mieste. V jej kategórii štartovalo najviac pretekárok a to 43. V kategórii mladších žiačok B skončila Sárka Czifrová po dvoch pádoch na kladine na 5.mieste a v jej ročníku narodenia skončila na 3.mieste. Zoe Kocsisova, ktorá absolvovala svoje druhé preteky v tejto kategórii po postupe z kategórie C skončila na 20.mieste pričom sa oproti posledným pretekom zlepšila o dva body. V kategórii starších žiačok B skončili Laura Poláková na 18.mieste, Lara Hanšutová bola na 20.mieste a Zoe Laudani na 21.mieste. V kategórii starších žiačok skončila Alicka Kanisová na vynikajúcom 3.mieste a Sárka Bucová na 4.mieste. V kategórii junioriek A sa stala víťazkou naša Lily Griga. V najstaršej kategórii a to ženy A skončila Nella Novotná na 5.mieste. Nellka však pre zranenie nenastúpila na bradlá.

Všetkým našim pretekárkam a pretekárom ďakujeme za fantastickú reprezentáciu nášho klubu a ich trénerom za ich usilovnú prípravu.

Veľké POĎAKOVANIE patrí všetkým rodičom našich pretekárok a pretekárov, ktorí výraznou mierou pomohli k fantastickej organizácii týchto pretekov a pripravili všetkým pretekárkam a pretekárom úžasný zážitok a fantastické ceny.

Ďakujeme BENU lekáreň za pomoc a podporu:)

Ďakujeme ľudom z nadácie Xbionicsphere, ako aj všetkým z Xbionicsphere, ktorí nám veľmi pomohli pri organizácii týchto pretekov a mohli sme takto spraviť fantastickú reklamu pre celý rezort XBIONICSPHERE.

 

 

Partneri