XBS_Prihláška.jpg

Milí rodičia a plavci,

 

Od nového školského roka sme sa rozhodli presunúť správu členských príspevkov našich športovcov v klube do systému Paysy, ktorý je moderným nástrojom pre nás ako klub, ale najmä pre Vás rodičov a našich plavcov. Každý člen, resp. zákonný zástupca má v systéme vytvorený profil, kde si môže sledovať stav svojich platieb. Systém komunikuje automaticky prostredníctvom emailu, upozorňuje členov na povinnosť uhradiť aktuálny poplatok, zasiela automatické pripomienky, posiela potvrdenie o prijatej platbe a automaticky páruje platby.

V každom našom plaveckom družstve na webe xbsswimming.sk Vás po prihlásení presmerujeme na stránku Paysy, kde si po vytvorení vlastného konta viete kedykoľvek pozrieť stav Vašich platieb a evidenciu ako aj urobiť registráciu na druhého člena v rámci jedného účtu. Systém vygeneruje každému plavcovi variabilný symbol a pravidelné úhrady budú pre Vás jednoduchšie a prehľadnejšie.

V prvom kroku je potrebné sa zaregistrovať, prosíme Vás o bezodkladné vykonanie registrácie priamo na tomto linku. prihlášky do XBS swimming na obdobie 2022/23. 

 

Team XBS swimming

Prosíme Vás aj o vyplnenie čísla OP, alebo ŽSR ! ( ak ste ich držiteľom a ste vo výkonnostnom družstve )

Partneri